Over

sayma kuipers

Al mijn hele leven ben ik gedreven om mensen te verbinden, te coachen en open het gesprek met elkaar aan te laten gaan. Als kind werd ik door leerkrachten ingezet als een kleine coach en verbinder in de klas. Ook in mijn
banen nam ik deze rol van nature op mij.

Ik help bedrijven met succesvol samenwerken en strategisch een divers en krachtig team op te bouwen. Zet de juiste mensen bij elkaar en je hebt goud in handen. Dit is mijn overtuiging, maar heb ik ook meerdere malen zo ervaren. Ook help ik jonge mensen om vol zelfvertrouwen ambities waar te maken. Dit doe ik door te werken aan een sterke mindset en kwaliteiten bewust in te zetten.

Zelf ben ik mijn carrière vol ambitie begonnen. Met de juiste combinatie van elementen is het me telkens gelukt om de baan te vinden of de stap te zetten die ik wilde. Dit succes ging niet altijd zonder falen en ik ben mijzelf enorm tegengekomen. Om andere mensen jaren aan zoeken te besparen help ik om niet langer te dwalen maar te creëren.

Daarnaast ben ik geboeid door hoe teams werken. Ik specialiseerde mij in strategische diversiteit en het in kaart brengen van ieders unieke bijdrage aan een bedrijf. Door dit bewust in te zetten zorg je voor succesvolle teams. Met als resultaat meer groeimogelijkheden voor je bedrijf of organisatie.

”Als typische ‘jobhopper’ heb ik veel teams, organisaties, bedrijven en rollen gekend. Dit heeft mij enorm veel gegeven.
Ik leerde veel over mijzelf, over hoe teams werken en samenwerken. Ik leerde flexibel te zijn, te zien wat werkt en wat niet werkt voor medewerkers en wat goed leiderschap vraagt. Ik leerde wat nodig is om gezien te worden en met name om jezelf te zien.”

''Ik bestudeer het leven zeg ik weleens.''

Ik bestudeer een sterke mindset en het leven zeg ik weleens. Ik heb ervaren dat hoe je ergens over denkt het
verschil maakt in het behalen van doelen, het waarmaken van dromen en hoe je omgaat met tegenslagen.

Dit bestuderen doe ik ook met organisatieontwikkeling en leiderschap. Juist omdat ik wil snappen hoe je als mens met jouw ambities in een organisatie en team kunt passen. Hoe is ieder persoon op zijn eigen unieke manier van waarde? En hoe komt dat tot zijn recht in een baan? We zijn als mens allemaal verschillend en
juist daar zie ik een grote meerwaarde om bij te dragen aan groei en ontwikkeling.

”De combinatie van toewerken naar succesvolle teams in samenwerking en individuele ontwikkeling van mensen in hun carrière en leven, vind ik fantastisch. 

Ben je geïnteresseerd in mijn reis en hoe ik jou of je organisatie/bedrijf kan begeleiden in jouw reis?
Neem dan contact met me op.