Over

sayma kuipers

Al mijn hele leven ben ik gedreven om mensen te verbinden, te coachen en open het gesprek met elkaar aan te laten gaan. Als kind werd ik door leerkrachten ingezet als een kleine coach en verbinder in de klas. Ook in mijn
banen nam ik deze rol van nature op mij.

Nu woon ik met mijn gezin in mijn geliefde stad(je) Meppel. Vanuit daar genieten we van de wereld om ons heen. Ik geniet van de mensen in mijn omgeving en blijf altijd nieuwsgierig om me heen kijken.

Al sinds mijn opleiding ben ik geboeid door groepsprocessen. Zet de juiste mensen bij elkaar en je hebt goud. Ik heb zelf meerdere malen ervaren hoe lastig samenwerken kan zijn, maar ook welke aanpassingen een fantastisch resultaat in een team opleveren. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in succesvolle teams en certificeerde mij om diversiteit in teams in kaart te brengen. Hierdoor weet ik wat nodig is om een sterk team te bouwen. Afgestemd op de fase van een bedrijf.

Ik help bedrijven met het opbouwen van een team. Passend bij het bedrijf, de bedrijfsfase en het bestaande team. Daarnaast ben ik geboeid door hoe teams werken. Wat is nodig om  een stimulerende en veilige sfeer te creëren? Hier help ik bij. 

Ik specialiseerde mij in strategische diversiteit en het in kaart brengen van ieders unieke bijdrage aan een bedrijf. Door dit bewust in te zetten zorg je voor succesvolle teams. Met als resultaat meer groei voor je bedrijf of organisatie.

”Als typische ‘jobhopper’ heb ik veel teams, organisaties, bedrijven en rollen gekend. Dit heeft mij enorm veel gegeven.
Ik leerde veel over mijzelf, over hoe teams werken en samenwerken. Ik leerde flexibel te zijn, te zien wat werkt en wat niet werkt voor medewerkers en wat goed leiderschap vraagt.”

''Ik bestudeer het leven zeg ik weleens.''

Ik bestudeer het leven en een sterke mindset en het leven zeg ik weleens. Ik heb ervaren dat hoe je ergens over denkt het
verschil maakt in het behalen van doelen, het waarmaken van dromen en hoe je omgaat met tegenslagen.

Dit bestuderen doe ik ook met bedrijfsontwikkeling en leiderschap. Juist omdat dit allemaal in verbinding staat met hoe teams werken. Hoe is ieder persoon op zijn eigen unieke manier van waarde? En hoe komt dat tot zijn recht in een team? We zijn als mens allemaal verschillend en
juist daar zie ik een grote meerwaarde om bij te dragen aan groei en ontwikkeling.

”MIJN ULTIEME DOEL IS OM MENSEN OP ZO’N MANIER NAAR ZICHZELF EN ELKAAR TE LATEN KIJKEN DAT ANDERS ZIJN EN VAN ELKAAR VERSCHILLEN ALS POSITIEVE AANVULLING WORDT GEZIEN 

Ben je geïnteresseerd in mijn reis en hoe ik jou of je organisatie/bedrijf kan begeleiden in jouw reis?
Neem dan contact met me op.