Adviesgesprek

Meer groei in je bedrijf door te werken met een team?

Kun jij wel een goede sessie gebruiken? Een sessie waarin jij al je vragen kunt stellen over het werken met een team, het vinden van goede aanvulling, jouw rol als leider en samenwerken. Misschien twijfel je of het nu de juiste stap is om een team op te bouwen of heb je al een team, maar loopt het niet altijd zoals je graag zou willen.

Een adviesgesprek kan je net dat ene zetje geven!

Is dit voor jou?

Deze tijd vraagt om een andere kijk

In een tijd waar werk iets anders betekent voor veel mensen is een andere kijk op teams bouwen nodig. Als ondernemer kun je hier heel goed op inspelen. Niet alleen als leider, maar ook in welke mensen jij aan jouw team gaat toevoegen. Diversiteit is hierin een grote succesfactor. Diversiteit in kwaliteiten en skills. Wel kan het een zoektocht zijn hoe je dit gaat doen.

Ga jij een sterk team bouwen?

In een sterk en succesvol team is er vertrouwen, kennen mensen elkaar en gaat iedereen voor het teamresultaat.

Let me support you

Hi, ik ben Sayma Kuipers en woon met mijn gezin in het door mij zo geliefde Meppel. Al jaren ben ik geboeid door mensen en de invloed die wij op elkaar hebben. Hoe kan het dat het ene team goed werkt en het andere niet? Wat zegt de manier hoe je samenwerkt over het succes in je leven?

Door mijn achtergrond in de sociale sector weet ik hoe groepen mensen functioneren. Ik certificeerde en specialiseerde mij o.a. om diversiteit binnen teams in kaart te brengen. Hierbij koppel ik strategie aan de natuurlijke voorkeur van mensen, om bij te dragen aan de groei van een bedrijf. Daarnaast houd ik me al vanaf de start van mijn werkzame leven bezig met inspirerend leiderschap. Deze combinatie legt voor mij de basis om ondernemers en bedrijven te adviseren en helpen in het opbouwen van een succesvol team. Ik geef advies, help in de zoektocht, coach teams, geef trainingen en begeleid Masterminds voor ondernemers.

 

Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success. - Henry Ford

Aanbod

Een 1-op-1 adviesgesprek stem ik af op jouw behoefte. Van tevoren ontvang jij een vragenlijst voor een goede voorbereiding. Op deze manier krijg ik alvast een inkijkje in jouw bedrijf. Vervolgens hebben wij een sessie van 1,5 uur.

Adviesgesprek

€97

Voeg je koptekst hier toe

*prijzen zijn excl. btw

Veelgestelde vragen

Absoluut. Ik kijk mee in jouw huidige situatie, kan al jouw vragen beantwoorden en geef advies over wat past bij jouw situatie.

Op allerlei manieren kan een adviesgesprek zinvol zijn. Aan de ene kant voor vraagstukken over de juiste aanvulling in jouw team, lange termijn doelen als het gaat over een team opbouwen. Maar ook teamversterking en bindingsvragen. Ik kijk dan met jou mee en geef advies over wat in jouw situatie goede stappen zijn om te zetten. Van extra uitbreiding in jouw team tot teamcoaching, intervisies of masterminds.

Wanneer je werkt met een team in jouw bedrijf krijg je ineens de rol als leider. Een mooie rol, maar ook een hele belangrijke in het succes van een team. Wat leiderschap vraagt in een tijd als dit is waar ik mij al heel lang mee bezig houd. Tijdens een adviesgesprek kunnen wij ontdekken wat voor leider jij bent en wilt zijn. En wat nodig is om van jouw team een succesvol team te maken.

Ja dat kan. Ook met praktische vragen (over bijv. verzekeringen, vorm van aannemen etc.) kun je bij mij terecht.

We plannen samen een sessie in. Voorafgaand aan de sessie ontvang jij een korte vragenlijst waardoor ik jou en je bedrijf alvast een beetje beter leer kennen. Vervolgens hebben wij een sessie van 1,5 uur waar jij al jouw vragen kunt stellen, waar we een plan maken en waarin jij advies krijgt. Na dit gesprek heb jij helder welke vervolgstappen jij kunt zetten. Om een team op te bouwen, uit te breiden of jouw huidige team te versterken. Ook voor vragen over jouw rol als leider kun je bij mij terecht.