Dit boek laat je anders kijken naar je werk

Leidinggevenden, (HR-) professionals en eigenlijk iedereen die werkt opgelet! Er is een nieuw boek uit. Ben jij dapper genoeg om hem te lezen? Want hij vraagt van jou om net een beetje anders te kijken naar je werk. Er zijn al zoveel managementboeken geschreven waarom wil je deze dan toch niet missen? Dat vertel ik je in dit artikel.

Het is hier net een kleuterklas - mockup liggend-teamontwikkeling“Het is hier net een kleuterklas” is vanaf nu te koop. Een boek over waarom medewerkers beter functioneren als jij ze serieus neemt en speelruimte geeft. Het gaat over de kleuterklas van de werkvloer die eigenlijk te serieus is geworden.

Heb jij weleens gedacht op je werk: “Wat een stelletje kleuters hier”? Dan ben je niet de enige. In organisaties noemen mensen elkaar graag kleuters. Daarmee bedoelen ze dat de ander het werk niet goed doet. Ik ontdekte dit voor het eerst tijdens mijn bijbaan tijdens mijn studie. Ook ik heb het weleens gedacht en gezegd over een ander. het lezen van dit boek ga je hier met heel een andere bril naar kijken.

Waarom gedragen werknemers zich als kleuters?

Waarschijnlijk omdat ze worden behandeld als kleuters. De kunst is om je medewerkers serieus te nemen en tegelijkertijd ruimte te geven aan hun behoefte aan creativiteit en vrijheid. Want in ieder mens schuilt een kind dat dwarsligt als je het plaagt met zinloze protocollen en procedures, maar dat tot bloei komt als je het de vrijheid geeft om het beste uit zichzelf te halen.

We zijn te goed geworden in volwassen zijn

Alle speelsheid is uit ons werkleven verdwenen. Dit is jammer, want in speelruimte zit vernieuwing, creativiteit en verbinding. Iets wat we in deze tijd zo hard nodig hebben. In onze samenleving en organisaties staan we voor grote opgaven. Dit vraagt om samenwerking die bestaat uit positieve relaties en een collectieve denkwijze. In dit boek neem ik je mee in wat nodig is om zover te komen. En dit allemaal door de eigenschappen die je als kind had meer te gebruiken. Want hoe houd je de speeltuin veilig? Zorg je voor werkplezier? Ga je om met onderlinge verschillen? Hoe voer je moeilijke gesprekken?

In haar krachtige presentaties op het gebied van werkgeluk, leiderschap en teamontwikkeling heeft spreker Sayma Kuipers al veelvuldig de juiste gesprekken op gang gebracht. Nu heeft ze deze waardevolle inzichten gebundeld in haar boek, waarin ze je begeleidt door middel van belangrijke tools. Ontdek wat jij morgen kunt doen om concrete stappen te zetten naar vooruitgang.

Boek Het is hier net een kleuterklas - mockup stapel-teamontwikkelingSamen werk leuker maken

‘Het is hier net een kleuterklas’ laat je zien hoe je kunt zorgen voor meer plezier en een betere samenwerking. Hiermee daag ik mensen uit om samen werk leuker te maken. Om uiteindelijk zinnige dingen te (blijven) doen die van betekenis zijn voor de samenleving. Durf jij het aan?

> Het boek is vanaf nu hier beschikbaar.

Naast schrijver of spreker leiderschap, veerkracht en teamontwikkeling
Naast schrijver van het boek ‘ Het is hier net een kleuterklas’ begeleidt Sayma organisatie ook regelmatig als trainer en spreker op het gebied van leiderschap, werkgeluk en teamontwikkeling. Op een verrassende manier laat ze je ervaren hoe werkplezier weer kan floreren op de werkvloer. Ze laat je zien wat nodig is voor een verbeterde samenwerking en hoe succes gezamenlijk bereikt kan worden. Dit alles door de uitdagingen binnen jouw organisatie helder en eenvoudig te benaderen. Zo krijg jij en/of je team een concreet handvat voor verandering, klaar om direct toe te passen.

Meer weten?

Neem contact met haar op voor de mogelijkheden