Boek ‘het is hier net een kleuterklas’

Met dit boek ga je op een heel andere manier kijken naar je werk. Het daagt je uit om met eenvoudige en dappere tools samen werk leuker en beter te maken. Om uiteindelijk (nog) meer van betekenis te zijn.

Waarom gedragen werknemers zich als kleuters? Waarschijnlijk omdat ze worden behandeld als kleuters. In dit boek ontdek je wat nodig is om dit te veranderen.

Boek Het is hier net een kleuterklas - mockup stapel-teamontwikkeling
Het is hier net een kleuterklas - mockup liggend-teamontwikkeling

Hét handboek in teamontwikkeling

De kunst is om je medewerkers serieus te nemen en tegelijkertijd ruimte te geven aan hun behoefte aan creativiteit en vrijheid. Want in ieder mens schuilt een kind dat dwarsligt als je het plaagt met zinloze protocollen en procedures, maar dat tot bloei komt als je het de vrijheid geeft om het beste uit zichzelf te halen.

Het is hier net een kleuterklas laat overtuigend zien dat jouw team gewoon een kleine groep mensen is met menselijke behoeftes. Sayma Kuipers beschrijft wat die behoeftes zijn en hoe je daar als leidinggevende op kunt inspelen. Je krijgt concrete handvatten waardoor mensen meer plezier hebben in het werk, beter samenwerken en productiever zijn.

Bestel hem nu

Wil jij het boek als eerste ontvangen? Je kunt hem vanaf nu bestellen via: