Geef je carrière een boost

Meer uit je carrière halen?

Ben jij klaar om echte stappen te zetten in je carrière, inzicht te krijgen in jouw talent en nu eens echt te gaan doen wat je wilt? Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen voor jezelf te gaan? En te ontdekken wat jouw invloed op je carrière is? Ik help jou in je loopbaan. Dit kan een nieuwe baan zijn of vernieuwde energie in je huidige baan.

Je hebt niet de juiste baan en komt niet tot je recht. Je weet dat er meer in jou zit dan wat je nu laat zien. Elke keer als je een stap wilt zetten komt er iets tussen of je weet niet hoe. Het pakt niet uit zoals gedacht.

Veel mensen worstelen met hetzelfde en blijven hierdoor stilstaan. Jij komt toch wel in actie?

Met mijn methode ga jij straks vol zelfvertrouwen aan het werk!

Herken jij dit?

Lukt het jou niet om in actie te blijven?

 

Ergens vind je dat je tevreden moet zijn. Er zijn ook nog wel leuke momenten op je werk. Toch heb je het gevoel dat je in een cirkeltje ronddraait. Het lukt je niet om in actie te blijven en echt iets te veranderen.

Je wilt de cirkel doorbreken en echt in actie komen. Je vraagt je alleen af hoe. Soms kun je zo vastlopen in je eigen proces dat het fijn is als anderen met je meedenken. Ook is het fijn om je te omringen met mensen die net als jij een bijdrage willen leveren aan de wereld.

Je bent niet de enige met deze worsteling. Er zijn meer mensen die moeite hebben om ambities waar te maken. Om echte invloed te hebben op hun carrière.

Voor jou is echte verandering mogelijk

Het kan echt anders. Met de juiste methode en stappen kun jij straks met veel plezier naar je werk. En heb jij grip op je loopbaan.

Wil jij dit ook?

Hoe dat kan?

Door de juiste combinatie van stappen gaat het lukken om jouw invloed op je loopbaan te vergroten. De basis is het ontwikkelen van een sterke mindset en het leren begrijpen van jouw systeem. Hoe je denkt is de meest bepalende factor voor het behalen van doelen en het najagen van jouw dromen. Veel mensen hebben beperkende gedachten zonder dat ze hier bewust van zijn. Hetzelfde geldt voor wat in je systeem zit. Hoe kun je ombuigen wat niet voor jou werkt? En hoe kun jij jouw kwaliteiten bewust inzetten? Met combinaties van methoden gaat het lukken om tot de kern te komen en echte stappen te zetten. Jouw handelen maakt het verschil en ik help jou om in actie te komen.

Het beste wat je kunt doen voor de wereld, is het beste maken van jezelf - Wallace D. Wattels

Ik kan je helpen

Ik ben er voor de twintiger en dertiger die vastloopt in zijn of haar carrière. Ik help bij het bewust inzetten van kwaliteiten om vol zelfvertrouwen keuzes te kunnen maken. Dit om meer plezier te krijgen in het werk. Dit kan een banenswitch zijn, hernieuwde energie in je huidige baan of het beter passen in een team en organisatie.

Ik ben gecertificeerd om jouw kwaliteiten in kaart te brengen. Daarnaast heb ik mij tijdens mijn opleidingen en cursussen gefocust op het kunnen coachen en trainen van mensen.

Daarnaast heb ik zelf ook veel stappen in mijn loopbaan gezet. Ik studeerde af in de crisis met weinig kans op een baan. Het lukte mij altijd om de banen te krijgen die ik wilde en de kansen voor mijzelf te creëren. Dat ging niet vanzelf. Ik heb daar hard voor moeten werken en mezelf enorm moeten ontwikkelen. Denk aan de juiste skills aanleren, zichtbaar zijn voor mijn netwerk en buiten mijn comfort zone gaan.

Je hebt zelf de sleutel in handen om een fijn leven te hebben. Dat betekent niet dat er nooit obstakels zullen zijn. Het is aan jou hoe je hiermee omgaat. Dit gaat niet vanzelf, dit moet je trainen. En juist daarom wil ik je graag helpen.

 

Aanbod

Omdat ik mijn coaching zie als jouw ontdekkingstocht heb ik een traject samengesteld die ik op jou ga afstemmen. We gaan eerst jouw behoefte in kaart brengen en zullen dan kijken wat jij nodig hebt. We zullen alle belangrijke elementen samen bekijken en uitdiepen.

Careerboost traject 1

€350

Careerboost
traject 2

€850

Voeg je koptekst hier toe

*prijzen zijn excl. btw

Wat het jou gaat opleveren

Coachingsessies

Naast bovenstaand traject is het mogelijk om losse coachingsessies aan te vragen of de elementen los in te zetten. Zo geef ik ook mindsetsessies om mensen te helpen met een sterke mindset. 

Het eerste gesprek is kosteloos.

Download GRATIS E-book!

Ik heb een e-book ontwikkeld om jou de eerste stappen te laten zetten in jouw reis. 
Deze kun je hier gratis downloaden.