community
voor leiders

Voor leiders die zich willen ontwikkelen

Impactvolle leider

Als leider heb je een grote verantwoordelijkheid. Je stuurt de leden van jouw team aan en wilt iedereen graag meenemen om samen goede resultaten te behalen.

Het is jouw taak om anderen te inspireren, te motiveren en te zorgen voor een goede werkomgeving voor medewerkers. Allemaal om het doel dat je samen hebt te bereiken. Hoe zorg je dat jij deze impactvolle leider bent?

Wat je misschien niet verwacht is dat het niet nodig is om ingewikkelde managementmethodes te kennen om een goede leider te zijn. Wij bieden jou dé plek waar jij jezelf en anderen uitdaagt de leider te zijn die inspireert, motiveert en medewerkers een podium geeft.

Herken jij dit?

JE BENT EEN LEIDER VAN EEN TEAM, AFDELING OF BEDRIJF EN WILT

We doen dit samen

Heb je al een team en wil jij je blijven ontwikkelen op het gebied van samenwerken, leidinggeven en het benutten van ieders expertise?

De community voor leiders brengt verschillende leiders samen: van leidinggevenden en CEO’s, tot aan ondernemers met een team. Door in groepsverband te werken aan leiderschapsontwikkeling, kun je elkaar versterken. Je kunt voorbeelden en vraagstukken delen, elkaars kennis optimaal benutten en je vergroot jouw netwerk met andere leiders.

Het doel: jouw leiderschap ontwikkelen, zodat jij meer uit je team kunt halen.

Ook leiders hebben leiders nodig

Als leider kunnen we ons soms eenzaam voelen. Je leidt een team, maar wie leidt jou? Daarvoor is deze community. Het is een exclusieve en veilige plek om met andere leiders te werken aan jouw leiderschap.

In deze groep bespreken we elkaars vraagstukken, geven we tips en kijken we naar de mogelijkheden. Ook kijken we naar jouw rol als leider: wat heb jij nodig en wat heeft jouw team nodig? Je ontwikkelt het leiderschap om jouw team succesvol te maken!

Wat je kunt verwachten

Bij de community voor leiders

Sluit je aan!

Benieuwd of de Community voor Leiders iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

over

Sayma activeert leiders en teams om onderlinge communicatie te verbeteren en elkaars expertise te leren kennen en waarderen.

Door haar eigen ervaring als teammanager, leider en onderneemster weet ze waar leiders, teams en ondernemers tegenaan lopen en behoefte aan hebben. Hierdoor kan zij hen nog beter begeleiden.