Wil jij met veel plezier naar je werk? Ontvang mijn stappen die ook jou zullen helpen!

De tips in dit e-book zorgen ervoor dat je precies weet welke stappen jij moet zetten om ambities waar te maken. Ook als je vastloopt. Dat je weer energie krijgt van je werk én dat je vol zelfvertrouwen staat voor wat jij wilt. Het zijn praktische stappen die je direct kunt toepassen!

Herken jij dit?

Je wilt graag een bijdrage leveren aan de wereld. Je hebt ambities, wilt groeien en je weet dat jij iets te bieden hebt. Op de een of andere manier komt het er alleen niet helemaal uit. Je bent niet helemaal tevreden met je huidige baan. Je wilt graag iets doen waar jij helemaal tot je recht komt.

Ik herken dit en heb al meerdere malen succesvol de stappen gezet

Zelf ben ik mijn carrière vol ambitie begonnen. Met de juiste combinatie van stappen is het me telkens gelukt om de baan te vinden of de stap te zetten die ik wilde. Dit succes ging niet altijd zonder falen en ik ben mijzelf enorm tegengekomen.

Ik weet hoe lastig het kan zijn als je niet helemaal blij bent met het werk wat je doet. En dat je eigenlijk graag iets anders wilt, maar dat je niet precies weet wat of hoe je daar moet komen. Het kan voor heel wat ‘hoofdpijn momenten’ zorgen. Dat is de reden dat ik anderen ben gaan helpen om wat structuur in hun zoektocht aan te brengen. En ik heb een beetje een allergie voor het woord structuur, dat zegt dus wel iets.

In mijn eigen worsteling ben ik gaan onderzoeken wat stappen zijn die echt werken. Stappen die ervoor zorgen dat jij een helder beeld krijgt wat je wilt. Stappen die er daarna voor zorgen dat je dat wat je graag wilt ook gaat waarmaken. Dat je plezier krijgt in je werk en dat je telkens als je het plezier begint te verliezen weet wat je moet doen.

Mij is het gelukt. En ik weet dat het me ook in de toekomst zal helpen. Ik wil niets liever dan anderen dit ook leren. En het werkt. Ook anderen die deze stappen toepassen is het gelukt om succesvol doelen te behalen