Tarieven

Zoek je een spreker over leiderschap of teamontwikkeling die het net even anders doet? Die de uitdagingen binnen jouw organisatie vanuit een heel ander perspectief bekijkt? Voor jouw event, congres of teamdag ben je bij Sayma op het goede adres.

Wil jij weten wat jij kunt doen om beter samen te werken? Wat nodig is om meer plezier te hebben in het werk? En medewerkers te behouden? Wil jij weten hoe je met z’n allen de focus houdt op het uiteindelijke doel? Sayma laat zien welke tools hiervoor nodig zijn. Zowel voor teamleiders en managers als voor professionals in een team.

Sayma gelooft dat het nodig is om regelmatig vanuit een ander perspectief te kijken naar vraagstukken. Dit zorgt voor meer creativiteit en geeft inzichten. Dit is de reden dat zij de veelgehoorde zin in organisaties en bedrijven: ‘het is hier net een kleuterklas’ heeft gebruikt om te kijken wat we van kleuters kunnen leren. De conclusie: er is veel te leren van kleuters. Sayma vertelt in haar verhaal welke kleutereigenschappen terug moeten komen op de werkvloer en welke inspiratie we uit een kleuterklas kunnen halen. Zij vult dit aan met herkenbare verhalen en wat de wetenschap ons laat zien over leiderschap, teamontwikkeling en werkplezier.

Lezing

‘Het is hier net een kleuterklas’

Een lezing met herkenbare verhalen, humor en tools. Na de lezing weet jij precies wat je kunt doen om beter samen te werken, meer te spelen, te zorgen voor (nog) meer werkplezier, productiviteit en focus. Bovenal ontdek jij welke kleutereigenschappen terug moeten komen op de werkvloer.

* Afhankelijk van tijdsduur, inclusief voorbereiding en reiskosten

Lezing + workshop

Breng alles wat je hoort gelijk in de praktijk

Leer hoe jij ‘master’ wordt in kleuter zijn. Je past de tools gelijk toe in de workshop. Hierdoor kun jij de vraagstukken in jouw organisatie vanuit een nieuw perspectief tegemoet gaan.

* Afhankelijk van tijdsduur, inclusief voorbereiding en reiskosten

maatwerk

Wil jij liever de lezing + een leiderschap- of teamsessie? Of een andere vorm van maatwerk? Laat het dan gerust weten. Samen kijken wij wat past bij jouw event of teamdag.

Wanneer je een lezing boekt volgt er altijd een intakegesprek en daarna een goede voorbereiding door Sayma. Op deze manier kan Sayma de vraagstukken binnen jullie organisatie meenemen in haar verhaal.