Podcast

Groeien met Sayma

De podcast die verschillende vormen van groeien combineert. Businessgroei, persoonlijke groei en teamontwikkeling. Je wordt meegenomen in de kracht van samen in verhouding tot jouw eigen kracht en potentieel. Elk mens heeft een eigen combinatie aan kwaliteiten en skills. Zet de juiste mensen bij elkaar en je hebt goud in handen. Des te belangrijker om mensen om je heen te verzamelen die jou aanvullen en die jou ALLES gunnen. En ANDERSOM ;-).

In deze podcast hoor je verhalen van anderen en krijg je inspiratie en tips van Sayma Kuipers.  Zij houdt zich bezig met het bouwen van succesvolle teams. 

Wil jij jouw verhaal delen?

Dat kan! Ik interview graag mensen met verhalen over de groei in het leven. Dit kan gaan over je bedrijf, over het samenwerken met een team, maar ook over hoe jij gegroeid bent als mens als het gaat over bijv. jouw mindset.

Wat is jouw verhaal? En welke lessen, obstakels en successen ben je tegengekomen? Welke impact hadden bepaalde gebeurtenissen op je privéleven?

Neem contact op als jij dit graag wilt. Ik zorg voor de juiste tools, een goede voorbereiding en vooral: een leuk en inspirerend gesprek met jou!