Podcast

Een podcast over carrière, het leven en alles wat daarbij hoort. In deze podcast hoor jij hoe je om kunt gaan met de uitdagingen in jouw werkleven. Je krijgt tips over werkgeluk, ambities waarmaken en wat je moet doen als je vastloopt in je baan en carrière. Je hoort inspirerende verhalen van mensen over hun carrière, het behalen van succes, bijzondere baanswitches, worstelingen en samenwerken met collega’s. En welke impact dit heeft gehad op het privéleven. 

 

Wil jij jouw verhaal delen?

Dat kan! Ik interview graag mensen met verhalen over hun werkleven en de lessen die ze hier uitgehaald hebben. Wat zijn bijzondere momenten geweest in je carrière? Een bijzondere banenswitch, uitdagende keuzes, worstelingen, het behalen van succes en samenwerken met collega’s. Allemaal onderwerpen die voorbij kunnen komen.

Wat is jouw verhaal? En welke lessen, obstakels en successen ben je tegengekomen? Welke impact hadden bepaalde gebeurtenissen op je privéleven?

Neem contact op als jij dit graag wilt. Ik zorg voor de juiste tools, een goede voorbereiding en vooral: een leuk en inspirerend gesprek met jou!