Plezier in je werk door
'The quality of you'

 

 

Het online programma om echt invloed te hebben op het waarmaken van ambities

We besteden veel tijd aan werk of aan het zoeken naar werk. Dan wil je toch plezier hebben in wat je doet? En vol zelfvertrouwen ambities waarmaken?

Met het online programma ‘The quality of you’ ontdek je hoe ook jij succesvol kunt zijn in je carrière. Je ontdekt welke stappen jij moet zetten om vol zelfvertrouwen je ambities waar te maken en keuzes te maken.

Om uiteindelijk elke dag met veel energie aan het werk te gaan.

Je ontdekt jouw kwaliteiten, talent en jouw waarde. Na dit programma weet jij precies wat jij wilt en hoe je dit gaat bereiken.

Herken jij dit?

Verhoog je kwaliteit

Jij hebt de sleutel in handen naar alles in je leven. Als je dat leert begrijpen en zien dan kun je veel bereiken. Het gaat om het verhogen van je eigen kwaliteit om je mooiste carrière en leven te creëren. De manier waarop jij denkt, communiceert, samenwerkt en leeft is essentieel als je succesvol wilt zijn.

Het vraagt training om dit te bereiken. Je kunt het zien, maar je moet er vooral naar handelen. Het is niet gek dat je dit lastig vindt en dat het niet altijd lukt om je focus op je doel te houden.

Je bent niet de enige persoon die hiermee worstelt. Veel mensen vinden het lastig om een baan te vinden die echt past. En als je dan weet wat je wilt om dit te bereiken. Kortom: succesvol zijn in je loopbaan.

Het kan echt anders, door jouw talent te gebruiken

Ieder mens heeft zijn of haar eigen unieke combinatie van kwaliteiten. Door hier gebruik van te maken kun jij invloed hebben op succes in je carrière.

Dit programma heeft alles wat jij nodig hebt!

We starten onze werkzame leven vaak erg ambitieus met veel ideeën. Je vindt je eerste baan, gaat vol enthousiasme aan de slag en uiteindelijk ontdek je dat dit het toch niet is.

Je wilt iets anders, een nieuwe stap. Je wilt weer vol enthousiasme aan iets nieuws beginnen. Het kan zijn dat jij dit patroon al een paar keer hebt herhaald (door meerdere banenwissels). En dat je nu denkt: ik doe iets niet goed.

Of het lukt maar niet om je plek te vinden in een team of organisatie. Waardoor je écht geen plezier hebt in je werk.

Dan is dit programma iets voor jou. 

Het programma onthult alle belangrijke stappen. Het helpt jou in alle aspecten van het werkleven, met als uiteindelijke doel plezier en succes in je werk.

De tijd van geen actie is nu echt voorbij!

Heb jij ook weleens van die weekenden dat je loopt te dubben, te wikken en te wegen? Je zou het hele onderwerp ‘werk’ eigenlijk moeten loslaten, alleen het lukt je niet. Je bent gewoon niet happy met hoe het nu gaat. 

Hoe tof zou het zijn als jij dit gevoel niet meer hebt? Dat jij geen weekenden meer hoeft te verspillen aan teveel nadenken over je carrière. Dat je vooral energie hebt. Dat je niet afhankelijk bent van wanneer het vrijdagmiddag 4 uur is, je vrij bent en dan pas een beetje plezier hebt. Dat jouw baan precies is wat bij jou past. 

Dat je er plezier in hebt én dat jij vol zelfvertrouwen staat voor wat jij kunt. Die gave baan, dat plezier, van waarde zijn, groeien, succes, geluk. Het kan echt. En jij bent niet de enige persoon die dit nastreeft. 

Velen komen alleen niet in actie. Ze blijven wachten tot een kans voorbij komt. Wachten tot die gave baan op hun pad komt. Die gave baan, functie of kans komt alleen niet zomaar. Dat is geen kwestie van wachten. Jij kan de persoon zijn die juist wél in actie komt. Met veel groei en plezier in wat je doet.

Dit programma gaat jou onthullen wat dan wel voor succes zorgt. Waardoor jij echt een leuk werkleven gaat hebben. En weetje, dit gaat niet alleen in jouw loopbaan veel opleveren. Het levert ook in je relatie, vriendenkring, in je gezin en familie veel op.

Hi, ik ben Sayma Kuipers en ik heb dit online programma met veel enthousiasme ontwikkeld. Speciaal voor ambitieuze mensen die vol zelfvertrouwen keuzes willen maken en hun doelen willen behalen.

Ik studeerde af in de vorige crisis met weinig kans op de baan die ik wilde. Toch wist ik dat het me ging lukken. Hoe? Doordat ik begreep dat het belangrijk is om je kwaliteiten bewust in te zetten en te filteren wat wel en niet belangrijk is.

Als typische jobhopper heb ik heel wat ‘hoofdbrekende’ momenten gehad. Enerzijds met wat ik nou precies wil in het leven, wat mijn dromen nu echt zijn. En anderzijds dat ik altijd snel zie wat misgaat in een organisatie of bedrijf en spanningen in een team voel. Wat is mijn invloed?

Ik ontdekte wat essentiële stappen zijn om invloed te hebben op je eigen leven, je loopbaan én omgeving. Ook weet ik hoe je kwaliteiten bewust kunt inzetten om resultaten te behalen. Daarnaast weet ik hoe je een sterke mindset kunt trainen en hoe je omgaat met tegenslagen. Deze en andere elementen bepalen succes in je leven.

Ging het dan altijd makkelijk bij mij? Absoluut niet. Want echt, wat kan het zwaar zijn als je niet happy bent in je werk. Laten we eerlijk zijn, we besteden er onwijs veel tijd aan.

Is een droombaan dan te romantisch bedacht? Nee, echt niet. Het kan. Ook jij kunt dit bereiken. Ik geloof daar echt in en ik zie dat het werkt. Daarom is dit programma.

 

Op naar groei in 8 weken

In 8 weken tijd zul jij een enorme groei doormaken. Jij zult met veel meer energie en zelfvertrouwen in je carrière staan. Helemaal klaar om jouw ambities waar te maken. En ik help jou om echt aan de slag te gaan. Wekelijks komen er nieuwe lessen en opdrachten beschikbaar. Allemaal om jou te helpen om te groeien.

Je ontvangt al mijn belangrijke lessen. De lessen die ik ontdekt heb in mijn loopbaan. De lessen en mindset om te groeien. Je gaat in dit programma aan de slag. Het gaat echt heel tof worden en ook jij gaat er door groeien.

1 bonus module over kansen creëren

Resultaat

Ben jij klaar om deze stap te zetten?

  • Meer plezier in je werk
  • Op naar die gave baan
  • Succes in je carrière
  • Vol zelfvertrouwen in je werk
  • Jouw potentieel benutten
  • Groei in 8 weken
  • De video’s zijn een extra maand na afronding beschikbaar
  • Ondersteuning van mij bij vragen
  • Nu tijdelijk voor maar €77 (i.p.v. 119)

Yes, I’m in!

Ik heb nog een vraag...

Ja, het programma is heel geschikt voor mensen die nog niet weten wat ze precies willen in hun carrière. In het programma gaan ook in op wat jouw verlangens zijn en hoe je ontdekt wat bij jou past.

Ja, het is heel geschikt voor mensen die geen baan hebben en wel op zoek zijn. Je ontdekt wat belangrijke stappen zijn om een baan te vinden die bij jou past.

Ja, ook als jij al een baan hebt is dit programma geschikt. Je ontdekt essentiële stappen als jij niet blij bent met jouw huidige baan en een switch overweegt. Je ontdekt wat je kunt doen en hoe je de baan krijgt die past bij jou en je ambities.

Ja zeker! Het programma is gemaakt om meer plezier te krijgen in je werk, om ambities waar te maken en jouw invloed te verhogen. Ook als jij niet per se een andere baan wilt, maar wel meer plezier in je werk is dit programma erg geschikt.

Ja, juist. Want hoe bereik je dat wat je graag wilt? Daar gaat dit programma op in. Je ontdekt de belangrijke stappen en je gaat er gelijk mee aan de slag. Dit gaat jouw duwtje zijn.

Het programma is gemaakt voor mensen die ambities hebben en deze willen waarmaken. Dit heb je als ondernemer net zo goed. De belangrijke stappen om succesvol te zijn gaan ook jou als ondernemer helpen.