Spreker
over leiders

Boek Sayma als spreker

Over leiders en teams

Ze laat je nadenken, zet je in beweging en zorgt dat jij nooit naar huis gaat zonder dat jij weet welke kleine stap jij morgen kunt zetten.

Met herkenbare verhalen inspireert Sayma anderen om met kleine veranderingen grote resultaten te behalen. Dit doet zij op een bevlogen en enthousiaste wijze, overdekt met een vleugje humor om deze serieuze materie allemaal ietwat beter verteerbaar te maken. Sayma verzamelt echte verhalen over leiders en teams. Hierbij put ze zowel uit eigen ervaring als uit ervaring van anderen. Deze verhalen combineert ze pakkend met wat de wetenschap vertelt over leiderschap en teamontwikkeling. Je zult versteld staan hoe jij met kleine veranderingen, grote resultaten kunt behalen.

Sayma spreekt over

Wat anderen zeggen

“Sayma heeft verschillende keren gastsessies binnen MasterMoves, het high end programma van Eelco de Boer, gegeven. Over o.a. het werken met een team en Masterminds. Sayma zorgt ervoor dat je geboeid blijft en doet dit op een inhoudelijke sterke manier. Dit had tot gevolg dat Sayma een vaste rol in ons team kreeg en vaker sessies binnen MasterMoves ging doen. Sayma heeft zowel de ervaring en talenten van een spreker, presentator, coach en (bege)leider en dat is in mijn ogen zeer uniek.”

Laura de Haan – Coördinator MasterMoves

“Sayma heeft een uitgebreide en duidelijke Masterclass gegeven voor mijn klanten. Ze is een professional met kennis. Door gebruik te maken van voorbeelden in haar verhaal zorgt Sayma ervoor dat het blijft hangen. Zeker een aanrader!”

Femke Kooistra – Leiderschap en groepsdynamica Expert

Lezing op maat

Het is mogelijk om een lezing of masterclass op maat aan te vragen. Neem hiervoor persoonlijk contact op met Sayma om de wensen en de mogelijkheden te verkennen.

Ook online

De energie van Sayma spat zelfs door het scherm. In deze grillige tijden waarin het niet altijd mogelijk is om bij elkaar te zitten, is Sayma expert geworden in het geven van online masterclasses en trainingen. Met mooie beelden, krachtige verhalen en slimme oefeningen weet Sayma iedereen te boeien en in beweging te krijgen. Het is iedere keer een beleving!

Interesse?

Je kunt Sayma onder andere boeken voor webinars, (online) trainingen, evenementen en teamdagen. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt Sayma ook boeken via Quality Bookings.

over

Sayma activeert leiders en teams om onderlinge communicatie te verbeteren en elkaars expertise te leren kennen en waarderen. Ze geeft trainingen en begeleidt teams in trajecten.

De rode draad in haar werk is de invloed van mensen op elkaar. In eerste instantie tussen kind en ouder (Sayma is opgeleid tot sociaal pedagoog) en vanaf haar eerste baan ook binnen teams en organisaties.

Door haar eigen ervaring als teammanager, leider en onderneemster weet ze waar leiders, teams en ondernemers tegenaan lopen en behoefte aan hebben.