team
trajecten

Team-up

Voor het bouwen van een succesvol team

Teamleden die elkaar kennen, vertrouwen en een gezamenlijk doel hebben. Dit zorgt voor motivatie en werkplezier. Met als gevolg betere prestaties.

Herken jij dit?

  • Er gaat te veel tijd verloren aan miscommunicatie en ‘gedoe’ onderling.

  • Er wordt onvoldoende samengewerkt in het team.

  • Teamleden kennen elkaar onvoldoende.

  • De prestaties blijven achter.

Met een groep mensen bij elkaar brengen heb je nog geen team. Een team ben je als mensen elkaar kennen, vertrouwen en samenwerken aan een doel. Door diverse kwaliteiten bij elkaar te brengen ontstaan vervolgens betere prestaties. In haar trajecten werkt Sayma hieraan met teams.

Uit de praktijk

"Onze samenwerking voor een landelijke organisatie is zowel voor onze opdrachtgever als voor ons een hoogtepunt geweest met zeer positieve feedback van de opdrachtgever. Sayma speelde een belangrijke rol als trainer en als coördinator. Ik bewonder haar professionele aanpak en expertise op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling met als toegevoegde waarde Sayma als mens. Haar deskundigheid en empathie en het kunnen verplaatsen en het luisteren maakt voor mij het verschil.."

Elvira Claassen

Co-owner Experto Consulting

gedeeld succes

Zou het niet mooi zijn als jij met je team de mooiste prestaties neer kon zetten? Als in jouw team ieder een aandeel zou hebben in het succes? Dat alle communicatie soepel verloopt en verschil van inzicht gewoon open besproken wordt? En als ieder teamlid heel veel plezier zou hebben in het werk?

Ja! Die mogelijkheid bestaat echt! Maar om verschillende redenen lukt het soms niet om dat voor elkaar te krijgen. Misschien omdat je een nieuw team hebt en nog niet zo goed op elkaar ingespeeld bent. Of misschien omdat twee van de teamleden elkaar niet mogen… Dit heeft gevolgen voor de prestaties en het werkplezier. Het zorgt voor frustraties bij iedereen in het team.

Met een teamtraject wordt gewerkt aan sterke onderlinge relaties om als team de mooiste prestaties neer te zetten.

dit ga je beleven

De teamtrajecten die Sayma (soms in samenwerking met anderen) organiseert zijn niet standaard. Sayma prikkelt, inspireert en motiveert. Ze zet teams in beweging en laat ieder teamlid nadenken over zijn/haar bijdrage aan het teambelang. Misschien is Sayma soms een tikkeltje confronterend en brutaal, maar altijd raak en warm. Een plezierige belevenis voor het hele team.

Je hebt elkaar nodig

Diversiteit, inclusiviteit… hier weet Sayma wel raad mee. Elk teamlid heeft immers een eigen bijdrage en werkt zo mee aan de gezamenlijke prestatie en groei van het team. Sayma laat zien wat deze bijdrage is en leert het team om de mooie verschillende bijdrages van ieder teamlid te zien.

let's team-up!

Ga jij de uitdaging aan om het team een boost te geven? Hoe fijn is het om je team op de rit te hebben en samen mooie resultaten te behalen?

over

Sayma activeert teams om onderlinge communicatie te verbeteren en elkaars expertise te leren kennen en waarderen. Ze geeft trainingen en begeleidt teams in trajecten.