Ontdek hoe jij een succesvol team bouwt

Meer groei in je bedrijf door de juiste aanvulling van een freelancer of medewerker

Ondernemen is fantastisch. Je maakt impact, hebt de vrijheid om te creëren en met leuke klanten te werken. Als jij groeit met jouw bedrijf komt er een moment dat het voor jou alleen en/of jouw team niet meer bij te houden is. Je kunt niet verder groeien omdat jouw tijd of die van je team vol zit. 

Ben jij klaar voor aanvulling in je bedrijf?

Sayma@joycehhuisfotografie_310820_0278 (2)

Een succesvol team opbouwen, hoe doe je dat?

Dit start met een goed beeld van jou/je team, jouw bedrijf en de klant. Dan kun je bepalen wat jij nodig hebt om verder te groeien. Een succesvol team is een deskundig en divers team. Een team waar ieder persoon andere kwaliteiten en skills heeft. Complementair aan elkaar. Waar mensen de klus willen klaren en weten wat nodig is om resultaat te behalen.

Mensen vullen elkaar perfect aan

Je kunt het vergelijken met de natuur. Alles is goed op elkaar ingespeeld. Tot er iets niet klopt. Dan bloeien de bloemen niet meer. Zo werkt het ook met mensen in een team. De juiste mensen bij elkaar zorgen voor succes en groei. Ze vullen elkaar aan. Op het moment dat iets niet klopt, en dit kan al één minder functionerend teamlid zijn, gaat het mis. Om deze reden is het echt slim om niet zomaar met iemand samen te werken in je bedrijf.

Met de juiste aanvulling in je bedrijf:

Laat mij jou helpen

Hi, ik ben Sayma Kuipers en woon met mijn gezin in het door mij zo geliefde Meppel. Al jaren ben ik geboeid door mensen en de invloed die wij op elkaar hebben. Hoe kan het dat het ene team goed werkt en het andere niet? Wat zegt de manier hoe je samenwerkt over het succes in je leven?

Door mijn achtergrond in de sociale sector weet ik hoe groepen mensen functioneren. Ik certificeerde en specialiseerde mij o.a. om diversiteit binnen teams in kaart te brengen. Hierbij koppel ik strategie aan de natuurlijke voorkeur van mensen, om bij te dragen aan de groei van een bedrijf. Deze combinatie legt voor mij de basis om ondernemers en bedrijven te adviseren en helpen in het opbouwen van een team.

Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people - Steve Jobs

Als je met mij gaat werken dan

Aanbod

Teamup

677,-

In dit traject ontvang jij alles wat nodig is om te starten met jouw team. Jij ontdekt wat nodig is om de juiste aanvulling te vinden in je bedrijf en team. Geheel afgestemd op jou/je team en de fase van je bedrijf.

*prijs is excl. btw

Voeg je koptekst hier toe

Veelgestelde vragen

Ja absoluut. Het is ook als je gaat werken met freelancers belangrijk om een goede match te maken. Dit traject zorgt ervoor dat je een beter beeld krijgt van wat past bij jou en je bedrijfsfase.

Dit traject is erg geschikt voor ondernemers die al een team hebben. Op het moment dat jij wilt uitbreiden kijken we namelijk heel goed naar je huidige team. Zo kunnen we bepalen wat een nieuw teamlid nodig heeft om een aanvulling te zijn op je bestaande team.

Dit is erg verschillend en afhankelijk van jouw huidige situatie. Het in kaart brengen van een bestaand groter team neemt wat meer tijd in beslag. Toch kun je in een korte tijd (denk aan 2-4 weken) al veel bereiken. Van tevoren maken we hier duidelijke afspraken over. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten.

Nee, ik maak een speciale prijs op maat voor dit soort vragen. Voor vragen hierover mag je me gerust een bericht sturen.