Adviesgesprek

Kun jij wel een goede sessie gebruiken? Een sessie waarin jij al je vragen kunt stellen over het werken met een team, het vinden van goede aanvulling, jouw rol als leider en samenwerken. Misschien twijfel je of het nu de juiste stap is om een team op te bouwen of heb je al een team, maar loopt het niet altijd zoals je graag zou willen. Dit gesprek kan jou net dat ene zetje geven.

Teamup

Een goed team zorgt voor meer vrijheid voor jou als ondernemer en meer groei in je bedrijf. Of je gaat samenwerken met 1 of meerdere personen maakt niet uit, het opbouwen van een team is een mooi (en vaak ook spannend) moment. Hoe vind je de juiste aanvulling in je bedrijf? Passend bij jou en je bedrijf? Daar help ik bij.

Teamversterker

Een team waarin mensen elkaar versterken, optimaal aanvullen en geheel gaan voor het teamresultaat. Dit vraagt om deskundige mensen die elkaar aanvullen en een stimulerende en veilige sfeer. Tijd en aandacht voor elkaar is hierin een succesfactor. Maar hoe doe je dit goed? En wat is hiervoor nodig?  Daar help ik bij!.