Spreker Leiderschap

Het is hier net een
kleuterklas!

“Het is hier net een kleuterklas” of “het zijn net een stelletje kleuters”. Heb jij een van deze zinnen ook weleens gehoord in je bedrijf of organisatie? Of misschien zelf stiekem weleens uitgesproken? Deze zinnen intrigeren spreker, trainer en teambouwer Sayma Kuipers. Want is het in een organisatie soms echt een kleuterklas?

Hoe krijg je jouw team in beweging?

Hoe kan het dat samenwerkingen soms zo moeizaam verlopen? Dat werken er binnen sommige organisaties zelfs uitziet als een straf, omdat mensen zo ongelukkig kijken? Dat medewerkers snel afgeleid zijn? En welke invloed heb jij om dit te veranderen? En wat kunnen wij leren van kleuters hierin?

Als inspirerende spreker over leiderschap en teamontwikkeling neemt Sayma je op een verrassende manier mee in wat jij morgen al kunt doen om je team beter te laten functioneren en beter samen te werken. En niet alleen dat, ook om met meer plezier aan het werk te gaan.

Heb jij behoefte aan:

JE BENT EEN LEIDER VAN EEN TEAM, AFDELING OF BEDRIJF EN WILT:

En wil jij weten wat je kunt doen om binnen de organisatie of je team samenwerking te stimuleren, werkplezier te verhogen, medewerkers aan je te binden en de productiviteit verhogen? Laat het weten, Sayma komt graag spreken.

Spreken over
leiderschap

Wat vraagt het van jou om leiding te geven in deze tijd? En wat kun jij doen om de samenwerking in je team of afdeling te verbeteren? De invloed van een leider op een team is groot. Of je het nu wilt of niet, jij hebt invloed op de zogenoemde ‘achterdeur’ om medewerkers met plezier in je organisatie te laten werken. Niet altijd makkelijk om voor elkaar te krijgen, of toch wel? Als spreker over leiderschap geeft Sayma handvatten. Om te zorgen voor meer werkplezier, een betere samenwerking in je team en tussen afdelingen én meer productiviteit.

leren van een kleuterklas

Dit doet spreker Sayma op een verrassende manier met haar leiderschapstraining en keynote: ‘Het is hier net een kleuterklas’. Lijkt een organisatie en een team echt op een kleuterklas? En wat kun je eigenlijk leren van een 4-jarige?

Een ding is al wel vast te verklappen, we kunnen meer leren van kleuters dan we denken. Sayma neemt je mee in deze lessen en combineert dit met wat de wetenschap ons vertelt over leiderschap en teamontwikkeling, Laat je inspireren met herkenbare verhalen en anekdotes, leer van de wetenschap en vooral van een kleuterklas.

Spreken over teamontwikkeling

We hebben allemaal invloed op hoe de samenwerking in ons team of de afdeling verloopt. En soms loopt het even niet zo goed. Wat is nodig om samen plezier te hebben in het werk? Wat is nodig om als team goed samen te werken en gebruik te maken van elkaars kracht? Wat is nodig om productief te zijn op het werk? En wat is jouw rol hierin?

Haar keynote/lezing: ‘Het is hier net een kleuterklas’ is ook bijzonder geschikt voor professionals en teams. Op een verrassende en humoristische manier word je meegenomen in de inspirerende lessen die je van een kleuterklas kunt leren. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en weet wat jij morgen anders kunt doen.

Keynote/ lezing door Sayma

Sayma Kuipers laat je nadenken, zet je in beweging en zorgt dat jij nooit naar huis gaat zonder dat jij weet welke kleine stap jij morgen kunt zetten. Met herkenbare verhalen inspireert spreker Sayma anderen om met kleine veranderingen grote resultaten te behalen. Dit doet zij op een bevlogen en enthousiaste wijze, overdekt met een vleugje humor om deze serieuze materie allemaal ietwat beter verteerbaar te maken.

met kleine veranderingen, grote resultaten behalen

Sayma verzamelt echte verhalen over leiders en teams. Hierbij put ze zowel uit eigen ervaring als uit ervaring van anderen. Deze verhalen combineert ze pakkend met wat de wetenschap vertelt over leiderschap en teamontwikkeling. Je zult versteld staan hoe jij met kleine veranderingen, grote resultaten kunt behalen.

Je kunt Sayma inhuren als spreker.

Wat anderen zeggen
over spreker Sayma

“Spreker Sayma Kuipers heeft verschillende keren gastsessies binnen MasterMoves, het high end programma van Eelco de Boer, gegeven. Over o.a. het werken met een team en Masterminds. Sayma zorgt ervoor dat je geboeid blijft en doet dit op een inhoudelijke sterke manier. Dit had tot gevolg dat Sayma een vaste rol in ons team kreeg en vaker sessies binnen MasterMoves ging doen. Sayma heeft zowel de ervaring en talenten van een spreker, presentator, coach en (bege)leider en dat is in mijn ogen zeer uniek.”

Laura de Haan

Coördinator MasterMoves

“Spreker Sayma heeft een uitgebreide en duidelijke Masterclass gegeven voor mijn klanten. Ze is een professional met kennis. Door gebruik te maken van voorbeelden in haar verhaal zorgt Sayma ervoor dat het blijft hangen. Zeker een aanrader!”

femke kooistra

Leiderschap en groepsdynamica Expert

over spreker sayma

Spreker Sayma Kuipers activeert leiders en teams om onderlinge communicatie te verbeteren en elkaars expertise te leren kennen en waarderen. Ze geeft trainingen en begeleidt teams in trajecten. De rode draad in haar werk is de invloed van mensen op elkaar. In eerste instantie tussen kind en ouder (Sayma is opgeleid tot sociaal pedagoog) en vanaf haar eerste baan ook binnen teams en organisaties. Door haar ervaring als teammanager, leider en onderneemster weet ze waar leiders, teams en ondernemers tegenaan lopen en behoefte aan hebben.